15 jaar Stedenband: uitwisseling Namibie/RUNDU Ngondo school - Nieuwegein Montessorischool de Vleugel.
Namibie: 7 tot 15 juni 2009 ; Nieuwegein 3 tot 12 januari 2010

vrijdag 12 juni 2009

In de boomhutten

Zoeven werd ik door Jos gebeld. Ze zijn inmiddels aangekomen in het tree sleepers kamp in tsintsabis. Ze hadden al een bush walk gemaakt en iets "traditionals"... gedaan, maar ik weet niet precies wat (sorry).

De reis er naar toe was voorspoedig verlopen. Vanmorgen was het een emotioneel en warm afscheid met de gastgezinnen en de Ngondoschool, waarbij ze overladen zijn met kado's van de gastgezinnen. Leuk om te horen dat ze welkom waren en ook het weer uit elkaar gaan als een belangrijk moment over en weer werd ervaren! Verder is de sfeer in de groep goed en genieten ze van alles wat ze meemaken. Er is niemand ziek en iedereen lijkt het (best wel drukke) programma goed te trekken...

Voor de kinderen en begeleiding begint nu een ander deel van de reis en morgen staat het Etosha National Park op het programma. Ik ben nu al benieuwd hoe e.e.a. is daar. En hoe het "tree sleepen" bevalt!

Mai was nog benieuwd wat ze daar eigenlijk eten; rijst en kip en worstjes en zo is wat Jos zei. E.e.a. lijkt geen probleem te zijn want de groep vindt het steeds geen noemenswaardig detail. Goed om te horen dat alles zo goed en gezellig verloopt!

namens Jos/ de groep
met hartelijke groet Carla

1 opmerking:

  1. Hoi allemaal,

    Fijn om te horen dat het zo goed gaat en zo geweldig is.
    Nog even genieten van alles en dan kunnen wij weer genieten van iedereen. Ik verheug me erg op dinsdag.

    dikke knuffel voor iedereen!
    grtjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen